§1 Predmet úpravy
§2 Vymedzenie pojmov
§3
§4
§5
§6
§7
§8
Spoločné a záverečné ustanovenia
§9
§10
§11
§12
§12a
§12b
§13
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 z 29. apríla 2004, ktorým sa ustanovujú osobitné hygienické predpisy pre potraviny živočíšneho pôvodu (Ú. v. EÚ L 139, 30. 4. 2004).
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 41/2005 Z. z., ktorým sa ustanovujú požiadavky na zdravie zvierat týkajúce sa produkcie, spracovania, distribúcie a uvádzania na trh produktov živočíšneho pôvodu určených na ľudskú spotrebu.
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 307/2003 Z. z., ktorým sa ustanovujú požiadavky na zdravie zvierat a v záujme zdravia ľudí pri výmene a dovoze produktov živočíšneho pôvodu, ktoré nepodliehajú iným veterinárnym požiadavkám v znení neskorších predpisov.
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1774/2002 (Ú. v. ES L 273, 10. 10. 2002).
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 307/2003 Z. z.
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 (Ú. v. EÚ L 139, 30. 4. 2004).
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 41/2005 Z. z.
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1774/2002 (Ú. v. ES L 273, 10. 10. 2002).
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 307/2003 Z. z.
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 (Ú. v. EÚ L 139, 30. 4. 2004).
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 41/2005 Z. z.