Čl. I
Hovädzí loj | Bravčová masť | Ostatné živočíšne tuky | ||||||
Jedlý loj | Loj na rafinovanie | Jedlá bravčová masť | Masť a bravčový tuk na rafinovanie | Jedlé tuky | Tuky na rafinovanie | |||
Prvá trieda1) | Ostatný | Prvá trieda2) | Ostatná | |||||
Voľné mastné kyseliny najviac [v (%) hmot. zlomku3)] kyseliny olejovej | 0,75 | 1,25 | 3,0 | 0,75 | 1,25 | 2,0 | 1,25 | 3,0 |
Peroxidy najviac | 4 meq/kg-1 | 4 meq/kg-1 | 6 meq/kg-1 | 4 meq/kg-1 | 6 meq/kg-1 | 6 meq/kg-1 | 4 meq/kg-1 | 10 meq/kg-1 |
Voda a nečistoty | Najviac 0,5% | |||||||
Vôňa, chuť, farba | normálna |
hovädzieho dobytka a hovädzieho loja z rozrábkarní mäsa.