Čl. I
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 282/2003 Z. z.
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 286/2003 Z. z.“.
§ 14 až 17 nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 282/2003 Z. z.
§ 15 až 19 nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 311/2003 Z. z.
Príloha č. 2 časť F nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 307/2003 Z. z., ktorým sa upravujú požiadavky na zdravie zvierat pri výmene a dovoze produktov živočíšneho pôvodu, ktoré nepodliehajú iným veterinárnym požiadavkám.“.
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 307/2003 Z. z.“.
§18a
Príloha č. 2 časť N bod 7 nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 282/2003 Z. z.
Príloha č. 2 časť H bod 6 nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 311/2003 Z. z.
Obsah tuku | Pomer kolagén: mäsové proteíny | |
1. Chudé mleté mäso | ≤ 7 % | ≤ 12 |
2. Mleté čisto hovädzie mäso | ≤ 20 % | ≤ 15 |
3. Mleté mäso, ktoré obsahuje bravčové mäso | ≤ 30 % | ≤ 18 |
4. Mleté mäso iných druhov | ≤ 25 % | ≤ 15 |