Čl. 1
Čl. II
Číselné znaky | Opis tovaru | MJ | Colné sadzby | Pref. RK | Poznámka | |
všeob. | zmluv. | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
0203 | Bravčové mäso čerstvé, chladené |   |   |   |   |   |
  | alebo mrazené: |   |   |   |   |   |
  | - Čerstvé alebo chladené: |   |   |   |   |   |
0203 11 | -- Trupy celé alebo polene: |   |   |   |   |   |
0203 11 10 | --- Z domácich ošípaných | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 11 90 | --- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 12 | -- Stehná, pliecka a ich časti nevykostené: |   |   |   |   |   |
  | --- Z domácich ošípaných: |   |   |   |   |   |
0203 12 11 | ---- Stehná a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 12 19 | ---- Pliecka a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 12 90 | --- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 19 | -- Ostatné: |   |   |   |   |   |
  | --- Z domácich ošípaných: |   |   |   |   |   |
0203 19 11 | ---- Predné časti a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 19 13 | ---- Chrbty s kosťou a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 19 15 | ---- Boky bez kostí (prerastené) a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
  | ---- Ostatné: |   |   |   |   |   |
0203 19 55 | ----- Vykostené | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 19 59 | ----- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 19 90 | --- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
  | - Mrazené: |   |   |   |   |   |
0203 21 | -- Trupy celé alebo polene: |   |   |   |   |   |
0203 21 10 | --- Z domácich ošípaných | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 21 90 | --- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 22 | -- Stehná, pliecka a ich časti nevykostené: |   |   |   |   |   |
  | --- Z domácich ošípaných: |   |   |   |   |   |
0203 22 11 | ---- Stehná a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 22 19 | ---- Pliecka a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 22 90 | --- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 29 | -- Ostatné: |   |   |   |   |   |
  | --- Z domácich ošípaných: |   |   |   |   |   |
0203 29 11 | ---- Predné častí a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 29 13 | ---- Chrbty s kosťou a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 29 15 | ---- Boky bez kostí (prerastené) a kusy z nich | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
  | ---- Ostatné: |   |   |   |   |   |
0203 29 55 | ----- Vykostené | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 29 59 | ----- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |
0203 29 90 | --- Ostatné | UNS | 45,8 | 39,7 |   | P2, |